Dit is een website van Stimular
Ook van Stichting Stimular: Milieubarometer | MVO-balans | Kansen bij Verkassen | Duurzaam MKB

Colofon

Copyright

Deze website is eigendom van Stichting Stimular. Stimular staat voor verspreiding van kennis en praktische instrumenten naar het midden- en kleinbedrijf en instellingen die daarmee vergelijkbaar zijn. Stimular juicht het dan ook toe als een andere organisatie haar informatie overneemt, maar hanteert daarbij wel de volgende spelregels.

Eigen gebruik
Informatie van deze site is vrij te gebruiken binnen eigen bedrijf of instelling.

Zakelijke of commerciƫle doeleinden
Voor zakelijke of commerciƫle doeleinden is het niet toegestaan informatie van deze website over te nemen zonder schriftelijke toestemming van Stimular vooraf.

Journalistieke doeleinden

  • Bij overname van kleine stukjes (tot 250 woorden) willen we vermelding van de bron 'Bron: www.duurzamebedrijfsvoeringoverheden.nl'.
  • Bij overname van een iets groter stukje (tussen de 250 en 500 woorden) willen we de vermelding 'Bron: Stichting Stimular. Stimuleren van duurzaam ondernemen in het MKB. www.duurzamebedrijfsvoeringoverheden.nl en www.stimular.nl'
  • Bij het overnemen van uitgebreide informatie (meer dan 500 woorden) willen we graag dat u vooraf met ons contact opneemt (u kunt bellen naar Marlies Peschier, 010 - 238 28 28).

Disclaimer

Bij het samenstellen van de inhoud van deze site is met zorg gewerkt. Stimular sluit echter iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op basis van informatie die op deze site beschikbaar is. Aan de informatie die op of via deze site wordt getoond, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden.